Látogatók száma50998


 
Akikre, amikre büszkék vagyunk
 
2 0 1 4
2014. október. 15
A Bergström Díjat Magyar Koloproktológus Társaság alapította 2007-ben- olyan ember munkáját minősíti aki az adott évben a magyar sztómaviselők érdekében, képviseletében a legtöbbet tette.
 

A Koloproktológus Társaság díjazottja Szabó Józsefné a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar Transzplantációs és Sebészeti Klinikája Intenzív osztályának főnővére, sztómaterápiás ápolója. Marika 1994 óta elkötelezetten végzi ezt a tevékenységet számos felelősségteljes munkája mellett. Megalakulása óta nemcsak tagja, de gazdasági felelősként elnökségi tagja is a Magyar Sztómaterápiás Nővérek Egyesületének, amely nem kis felelősséget és igen sok munkát ró rá. Oszlopos tagja annak a kis csoportnak, akik bármikor segítségül hívhatók, ha a frissen operált sztómaviselőknek otthoni szakápolás keretében van szüksége tanácsra, segítségre. A sztómaviselők ellátását nemcsak szívügyének tekinti, de aktívan részt vesz az Egyesület azon  munkában, amely arra irányul, hogy Magyarországon is szakmává válhasson ez az ápolási tevékenység.

 

img 6105 edit

Forrás: a fotót az É+L készítette.

 

Gratulálunk a neves Díjhoz, további sok sikert és jó egészséget kívánunk!

2 0 1 2
 
2012. március 15.
Nemzeti ünnepünk 164. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen a Semmelweis Egyetem Kiváló Dolgozó elismerését kapta Horváth Katalin Beatrix kolléganőnk.
 
 Kovács Katalin Beatrix
Forrás: A Semmelweis Egyetem honlapja
 
Szeretettel gratulálunk!
 
2 0 1 0
 
2010. június 30
A Semmelweis nap alkalmából Kovács Gertrúd a "Kiemelkedő Egészségügyi Munkáért " díj II. fokozatát vehette át Szombathelyen. 

Egészségügyi pályáját 1981-ben kezdte Szombathelyen a kórház sebészeti osztályán. 1986-ban az osztály orvosaival, nővéreivel összefogva a sztómás betegek érdekében megalakították az ILCO klubot. A sztómások vele találkoznak először az életüket megváltoztató műtét után. Kedvességével, szakmai hozzáértéssel látja el őket tanácsaival, a szükséges segédeszközökkel. Elsőként tette le 1992-ben Budapesten a sztómaterápiás szaknővéri vizsgát.

1996 óta a Szombathelyi Otthonápolási Bt-nél dolgozik szakápolóként, emellett a kórház sebészeti osztályán továbbra is ő végzi el a sztómaterápiás feladatokat. Minden sztómát viselő bátran fordulhat hozzá segítségért, tanácsért. Fáradhatatlanul osztozik örömükben és bánatukban is.

 
132961 kovacs gertrud

 

Fotó: Mészáros Zsolt

Forrás: nyugat.hu

Szívből Gratulálunk!


 2010. június 25.

A Semmelweis napi ünnepség alkalmából a debreceni Kenézy Kórház Rendelőintézet Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. dolgozói közül kitüntetésben, illetve kitüntető címben részesült: Kenézy-díj

Salamon Viktorné Urlógiai és Andrológiai Osztály

 

Salamon Viktorné

                                              Forrás: hajdu.online

 

Szívből gratulálunk! 

 

 

2 0 0 9

 

2009. szeptember 10.

2009. szeptember 10-én a Magyar Koloproktológus Társaság 5. kongresszusán második alkalommal került átadásra a Bergström -díj. Ez évben Kappéter Brigitta kolléganőnk vehette át a díjat jelképező gyűrűt a gyermek sztómaviselők érdekében végzett sokéves kiemelkedő munkájáért.

el1  el2 

                         Forrás: A képek az É+L honlapjáról származnak. www.euuzlet.hu 

 

Nagyon sok szeretettel gratulálunk!
 

 2 0 0 8

 

2008. október 28.

Batthyány-Strattmann László születésének 138. évfordulója alkalmából 
Egészségügyi Miniszteri Dicséretben részesült eredményes,
példamutató tevékenysége elismeréseként:
Dohányos Jánosné a Réthy Pál Kórház-Rendelőintézet, Békéscsaba Sebészeti Osztály osztályvezető ápolója.

 

Dohányos Jánosné

Dohányos Jánosné

 

2008. október 16.

2008. október 16-án a Magyar Koloproktológus Társaság 4. kongresszusán első ízben került átadásra a Bergström-díj. Amint az már korábban a meghirdetésben kiderült olyan emberek kaphatják ezt a díjat, akik a sztómaviselőkért közvetve,vagy közvetetten sokat tesznek. Ezt a díjat mostSalczerné Dr. Hok Mária kapta. A díjat  Bergström Zsuzsa lánya adta át.  Susanne Bergström életrajza .ppt formátumban (220 KB) 

         salczerné dr. hok Mária1     shalczerné dr hok mária2             

                                                  forrás: www.euuzlet.hu

 Nagy-nagy szeretettel gratulálunk neki a díjhoz és nagyon sok erőt és jó egészséget kívánunk, nem kis önzéssel, mert nekünk még nagy szükségünk van a segítségére!

 

 

2008. július 3.

Semmelweis Ignác születésének 190. évfordulója alkalmából Székely Tamás miniszter szakmai elismeréseket adományozott. Egészségügyi Miniszteri Dicséretben részesül eredményes, példamutató tevékenysége elismeréseként Gál Zoltánné a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Jósa András Oktató Kórház, Nyíregyháza Járóbeteg-szakellátás Sebészeti Szakrendelés asszisztense. 

 

Gálné Magdika 2008

 

Gálné Magdika 2008 oklevél


 

Gratulálunk!

 

 

Login

Kijelentkezés

1%

{AF}

Kérjük támogassa munkánkat adója 1 %-ával. Letölthető rendelkezési nyilatkozat itt. {/AF}

1%
el3.jpg el1.jpg el2.jpg

sablonválasztó