Látogatók száma48252

Pályázatok

 

 

NCA-2011

nca

2011-ben sikeresen pályáztunk a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium / Nemzeti Civil Alapprogram Országos Hatókörű Civil Szervezetek Támogatásának Kollégiuma által 2011. január 3-án megjelentetett, NCA-ORSZ-11 kódszámú, a "Civil szervezetek működésének támogatása” elnevezésű pályázati felhívásra. Ne a rosszat javítsd, hanem a jót fokozd! című pályázati projektjünket a közigazgatási és igazságügyi miniszter / Támogató 100 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette.

Ebből az összegből egy igen szép prospektust készíttettünk, mely megtekinthető: itt

 

NEA-2015

nea logo

Egyesületünk 2015-ben megragadta a kínálkozó lehetőséget és sikeresen pályázott az Emberi Erőforrások Minisztériuma / Nemzeti Együttműködési Alap (továbbiakban NEA) kiírására.

Működési pályázatot nyújtottunk be az Új nemzedék jövőjéért kollégiumba  NEA-UN-15-M kódszámmal "Létünk egy sikeres jövőkép alapja." címmel. Ezen pályázaton 250.000 vissza nem térítendő támogatást nyertünk. A pályázat összege az egyesület működési költségei mellett oktató anyagok készítésére fordítjuk.

 

Szakmai pályázatunkat szintén az Új nemzedék jövőjéért kollégiumhoz NEA-UN-15-SZ kódszámmal nyújtottuk be "Tudásunkkal a hatékonyabb munkáért" cimmel. Ezen pályázaton 300.000 Ft vissza nem térítendő támogatást ítéltek meg az egyesület számára, de sajnos várólistára kerültünk, így ezidáig szerződés kötésre nem került sor.

A pályázat célja szakmai nap szervezése volt a sztómaterápiás nővérek részére, mely során  újabb,  a szakma képviselőinek szóló kiadvány, segédanyag, okatóanyag készítését terveztük, hiszen nagy gondot kell fordítanunk az utánpótlás betanítására tekintettel arra a sajnálatos tényre, hogy Magyarországon jelenleg sincs szervezett OKJ-s sztómaterápiás ápoló képzés.

 

 

 

NEA 2016

 nea logo

Új év, új lehetőség...

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma / Nemzeti Együttműködési Alap (továbbiakban NEA) 2016-ban is pályázatokkal segíti a civil szervezetek munkáját.

Működési pályázatot nyújtottunk be az Új nemzedék jövőjéért kollégiumba  NEA-UN-16-M kódszámmal "Tudásunkkal a jövő szolgálatában " címmel. Ezen pályázaton vissza nem térítendő támogatást  igényeltünk. A pályázat összege az egyesület működési költségei mellett oktató anyagok készítésére fordítjuk.

 

A pályázat eredményéről a későbbiekben adunk hírt!

 


  
Login

Kijelentkezés

1%

{AF}

Kérjük támogassa munkánkat adója 1 %-ával. Letölthető rendelkezési nyilatkozat itt. {/AF}

1%
el2.jpg el3.jpg el1.jpg

sablonválasztó