2019 évi pályázatok

letöltésÚj év , új lehetőség. 2019-ban működési célú pályázatot nyújtott be a NEA jogutódjaként működő Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt-hez.

2018 évi pályázat

nea 01Új év , új lehetőség. 2018-ban működési célú pályázatot nyújtott be a NEA-hoz NEA-UN-18- M-0588 regisztrációs számon.A pályázatot az Új Nemzedék kollégiumába adtuk be. A projekt tervezett költségvetése 536.000 Ft. Címe: " Új lendülettel a minősági betegellátás érdekében"

A pályázat eredménye: várólistás: 263.

2017 évi pályázat

nea 01Működési pályázatot nyújtottunk be az Új nemzedék jövőjéért kollégiumba NEA-UN-16-M-0834 kódszámmal „Tudásunk a jövő nemzedék szolgálatában.” címmel. Ezen pályázaton 361.000 vissza nem térítendő támogatást igényeltünk. A pályázat összege az egyesület működési költségeit hivatott fedezni, a 10% önrészt a Közérdekű Önkéntes Tevékenységből fedezzük. Pályázatunk sajnos a várólista 48. helyére került.

NEA 2016

nea 01Új év, új lehetőség...
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma / Nemzeti Együttműködési Alap (továbbiakban NEA) 2016-ban is pályázatokkal segíti a civil szervezetek munkáját.
Működési pályázatot nyújtottunk be az Új nemzedék jövőjéért kollégiumba NEA-UN-16-M kódszámmal „Tudásunkkal a jövő szolgálatában „ címmel. Ezen pályázaton vissza nem térítendő támogatást igényeltünk. A pályázat összege az egyesület működési költségei mellett oktató anyagok készítésére fordítjuk.
Nyertes pályázatunk várólistára került, kifizetés nem történt!

NEA 2015

nea 01Egyesületünk 2015-ben megragadta a kínálkozó lehetőséget és sikeresen pályázott az Emberi Erőforrások Minisztériuma / Nemzeti Együttműködési Alap (továbbiakban NEA) kiírására.

Működési pályázatot nyújtottunk be az Új nemzedék jövőjéért kollégiumba NEA-UN-15-M kódszámmal „Létünk egy sikeres jövőkép alapja.” címmel. Ezen pályázaton 250.000 vissza nem térítendő támogatást nyertünk. A pályázat összege az egyesület működési költségei mellett oktató anyagok készítésére fordítjuk.
( kiadvány pdf.>>>>>>)

Szakmai pályázatunkat szintén az Új nemzedék jövőjéért kollégiumhoz NEA-UN-15-SZ kódszámmal nyújtottuk be „Tudásunkkal a hatékonyabb munkáért” címmel. Ezen pályázaton 300.000 Ft vissza nem térítendő támogatást ítéltek meg az egyesület számára, de sajnos várólistára kerültünk, így ezidáig szerződés kötésre nem került sor.

A pályázat célja szakmai nap szervezése volt a sztómaterápiás nővérek részére, mely során újabb, a szakma képviselőinek szóló kiadvány, segédanyag, oktatóanyag készítését terveztük, hiszen nagy gondot kell fordítanunk az utánpótlás betanítására tekintettel arra a sajnálatos tényre, hogy Magyarországon jelenleg sincs szervezett OKJ-s sztómaterápiás ápoló képzés.

NCA 2011

nca2011-ben sikeresen pályáztunk a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium / Nemzeti Civil Alapprogram Országos Hatókörű Civil Szervezetek Támogatásának Kollégiuma által 2011. január 3-án megjelentetett, NCA-ORSZ-11 kódszámú, a „Civil szervezetek működésének támogatása” elnevezésű pályázati felhívásra. Ne a rosszat javítsd, hanem a jót fokozd! című pályázati projektjünket a közigazgatási és igazságügyi miniszter / Támogató 100 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette.
Ebből az összegből egy igen szép prospektust készíttettünk, mely megtekinthető: itt>>>>>>

nea 01

th

Honlapunk az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő  és a Nemzeti Együttműködési Alap 
NEA-UN-17-M -0834 azonosító számú pályázat támogatásával készült.