Pályázatok

2017 évi pályázat

nea 01Működési pályázatot nyújtottunk be az Új nemzedék jövőjéért kollégiumba NEA-UN-16-M-0834 kódszámmal „Tudásunk a jövő nemzedék szolgálatában.” címmel. Ezen pályázaton 361.000 vissza nem térítendő támogatást igényeltünk. A pályázat összege az egyesület működési költségeit hivatott fedezni, a 10% önrészt a Közérdekű Önkéntes Tevékenységből fedezzük. Pályázatunk sajnos a várólista 48. helyére került.
Szakmai pályázatunkat szintén az Új nemzedék jövőjéért kollégiumhoz NEA-UN-17-SZ- 0307 kódszámmal nyújtottuk be „Összefogás a betegségmegelőzés érdekében.” cimmel. Ezen pályázaton 1.127.500 Ft vissza nem térítendő támogatást igényeltünk az egyesület számára, mely kiadványok készítésére, és csapatépítő tréningre és egy komplex prevenciós csomag készítésére szánunk.
 
A pályázatunk sikeres, ugyanakkor várólistára került.

2017. november.09-én újabb értesítést kaptunk, miszerint a Működési céllal beadott pályázatunk, csökkentett összeggel (300.000 Ft) vissza nem térítendő támogatást nyert. A pályázatban tájékoztató kiadványra igényeltük a támogatást, de miután első körben nem kecsegtetett sikeres kifizetéssel, így más úton igyekeztünk a kiadány finanszírozását biztosítani. Igy módosítási kérelem jóváhagyását követően a kiadványra szánt pénzt szórólapok készítésére fordítottuk.

Szja 1% hirdetés- kártyanaptár 2019-es pdf >>>

Szűrés felnőtteknek pdf >>>

A sztómaellátás szakértői pdf >>>

 

nea 01

th

Honlapunk az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő  és a Nemzeti Együttműködési Alap 
NEA-UN-17-M -0834 azonosító számú pályázat támogatásával készült.