Sztomaexpo

SZTOMAEXPO 2018.09.17

received 259890257996320Immár hagyománnyá vált, hogy a "Van holnap!"  Zsákos Alapítvány az őszi hónapokban sztómaexpót rendez. Teszi ezt azért, hogy segítse a vastagbélrákkal kűzdő betegeket  a betegség megismerésében, a szűrési lehetőségek és azok fontosságára felhívja a figyelmet. Segítséget nyújt a kemo- és sugárterápia, valamint a műtétre való felkészülés ideje alatt. (táplálkozás, mellékhatások csökkenése, stb.) Sztómaviselők, és műtét előtt állók segítése, hogy a lehető leghamarabb visszatérhessenek a társadalomba, mint annak teljes értékű tagjai.

A rendezvény sikerét kiadványok, szórólapok, mintacsomagok és tanácsadás segíti. Éppen tanácsadói minősítésvben volt jelen a rendezvényen Horváth Katalin Beatrix a Magyar Sztomaterápiás Nővérek Egyesületének elnöke, hogy megválaszolja a felmerülő kérdéseket.

 

 

A mai nap nagyon nagy nap nekünk. Délelőtt egy kétórás műsor (2 részben hallgatható) volt a sztómáról a KarcFM Spájz című műsorában.
Nagyon köszönjük Back Rékának  a műsor szerkesztőjének, hogy eljött a múlt heti Sztómaexpóra, és egy nagyon szuper műsort készített, ami reméljük sokaknak segít.
safe image


Támogatói logók 3X