2014.október.15

szabo jozsefne 2014A Bergström Díjat Magyar Koloproktológus Társaság alapította 2007-ben- olyan ember munkáját minősíti aki az adott évben a magyar sztómaviselők érdekében, képviseletében a legtöbbet tette.

A Koloproktológus Társaság díjazottja Szabó Józsefné a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar Transzplantációs és Sebészeti Klinikája Intenzív osztályának főnővére, sztómaterápiás ápolója.

2012.július.07

astellas

Az ünnepélyes díjátadóra 2012. július 7-én, a budapesti Művészetek Palotájában, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kara Diplomaátadó Ünnepségének keretében került sor. „Az Astellas-díj – Az év egészségügyi szakdolgozója pályázat mára a hazai szakdolgozói társadalom egyik legfontosabb és legrangosabb megmérettetésévé vált. Ebben óriási szerepe van azoknak a jelölteknek, akik munkájuk, életük példájával a gyakorló kollégák és az iskolapadból most kikerülők számára egyaránt erőt, lendületet és reális, elismeréssel övezett életpályát képesek közvetíteni.

Idén a Magyar Sztómaterápiás nővérek Egyesületének vezetőségi tagja Brunyóczki Elza is részesült eme elismerésben, "Egyetemi Területi Gyakorlatvezetői Különdíj"- at kapott.

2012. március 15.

kovacs katalin beatrix
Nemzeti ünnepünk 164. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen a Semmelweis Egyetem Kiváló Dolgozó elismerését kapta Horváth Katalin Beatrix kolléganőnk.
Szeretettel gratulálunk!

2010. június 30

kovacs gertrud
A Semmelweis nap alkalmából Kovács Gertrúd a „Kiemelkedő Egészségügyi Munkáért „ díj II. fokozatát vehette át Szombathelyen.

2010. június 25.

salamon voktorne
A Semmelweis napi ünnepség alkalmából a debreceni Kenézy Kórház Rendelőintézet Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. dolgozói közül kitüntetésben, illetve kitüntető címben részesült: "Kenézy-díj" Salamon Viktorné Urlógiai és Andrológiai Osztály

 

Szívből gratulálunk!

2009. szeptember 10.

kkappeter bgigitta 2

Forrás:  É+L  www.euuzlet.hu

2009. szeptember 10-én a Magyar Koloproktológus Társaság 5. kongresszusán második alkalommal került átadásra a Bergström –díj. Ez évben Kappéter Brigitta kolléganőnk vehette át a díjat jelképező gyűrűt a gyermek sztómaviselők érdekében végzett sokéves kiemelkedő munkájáért.
 

Nagyon sok szeretettel gratulálunk!

2008. október 28.

dohanyos janosne

Batthyány-Strattmann László születésének 138. évfordulója alkalmából Egészségügyi Miniszteri Dicséretben részesült eredményes, példamutató tevékenysége elismeréseként:

Dohányos Jánosné a Réthy Pál Kórház-Rendelőintézet, Békéscsaba Sebészeti Osztály osztályvezető ápolója.

Szívből Gratulálunk!

2008. október 16.

salczerne dr hok maria1

2008. október 16-án a Magyar Koloproktológus Társaság 4. kongresszusán első ízben került átadásra a Bergström-díj. Amint az már korábban a meghirdetésben kiderült olyan emberek kaphatják ezt a díjat, akik a sztómaviselőkért közvetve,vagy közvetetten sokat tesznek. Ezt a díjat most Salczerné Dr. Hok Mária kapta. A díjat  Bergström Zsuzsa lánya adta át.

Nagy-nagy szeretettel gratulálunk neki a díjhoz és nagyon sok erőt és jó egészséget kívánunk, nem kis önzéssel, mert nekünk még nagy szükségünk van a segítségére!

2008. július 3.

galzoltanne 2008
Semmelweis Ignác születésének 190. évfordulója alkalmából Székely Tamás miniszter szakmai elismeréseket adományozott. Egészségügyi Miniszteri Dicséretben részesül eredményes, példamutató tevékenysége elismeréseként Gál Zoltánné a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Jósa András Oktató Kórház, Nyíregyháza Járóbeteg-szakellátás Sebészeti Szakrendelés asszisztense.

Gratulálunk!